Ny kategori :D

Wehå nu har jag en ny kategori på bloggen som heter dagens fail. Haha den kategorin kommer nog bli rätt full men men man är som man är tihi^^. Nu sitter jag hemma hos Bella och vi har ätit middag och spelat rapparkalja med hennes familj och haft det allmänt trevligt och nu däckade bella i sin säng... Det är ju så kul med sociala kompisar! Gott nytt år folks! Tror nämligen inte att jag kommer blogga mer ikväll så jag säger det nu :D

Nu far vi!

Yey nu ska vi äntligen börja åka mot Bella haha ja vi är sega :P Nä men vår lampa i badrummet dampar så den blinkar jätte mycket så det är rätt svårt att sminka sig men men. Jaa jag vet inte vad mer jag ska skriva men så här ser jag ut idag iaf, bloggar med ikväll :D


Good morning sunshines!

God morgon på er! Jag lyckades somna om igen men sov inte så länge och vaknade vid halv 7. Så jag gick ut och joggade och det blev ju inte så jätte lyckat för det slutade med att jag dansade omkring och sjöng med i texten skit högt hehe... så om det var nån i vallentuna som hörde något som lät som en döende gris i morse så var det bara jag tihi^^ Men aja, ska plugga lite mer och sen hoppa in i duschen och fixa mig lite och hitta vad man ska ha på sig ikväll :O Men det blir nog bara ett par jeans nån fin tröja och en kavaj eller nått, har ingen aning haha.

Bilden skulle bifogas i förra inlägget


Kan inte sova :(

Åhh asså jag har jätte skumma sov tider nu... Jag har typ sovit halva dagen, vaknade typ vid 15.00 idag och sen somnade jag vid 20.00 och sen vaknade jag vid 23.00 och nu ligger jag i min säng och kollar på paradise hotel och kan inte somna om. Men men får vara trött imorgon då :/ Imorgon (idag) är det ju nyårsafton! :D Wehå fäzt! Nä haha men jag ska bara ta det lungt på dagen sen ska jag åka in till Bella i Danderyd och vara med henne och vi ska väl bara vara och ta bilder och kolla på fyrverkerier och så. Vad ska ni göra på nyår?? :)

Bloggar senare

Hinner inte uppdatera nu för jag ska plugg men bloggar lite senare när jag är färdig :D

Länkbytes grej...

Jag tycker att alla ska besöka den här snygga tjejns blogg! Vem vet det kanske blir en ny favorit? ;)
KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG.

Who am i to say you love me?

Tjeeeanre!
Klockan är kvart i 4 och jag harr inte gjort något idag? :O
Det känns ju inte så jätte bra, måste ju plugga och städa. Men oj vad kul det lät eller hur? :D Aja jag har ingen lust att göra det nu... Asså jag hade en jätte skum dröm, jag drömde att det var någon sommar konsert på min skola och att jag skulle sjunga och det gick jätte dåligt. Sen skulle Carl H i min klass gå upp och han sjöng jätte bra och blev jätte populär. och sen raderade nån alla bilderna på min mobil och jag blev jätte ledsen och satte mig i ett hörn och grät... Ja, jag har normala drömmar. 
Random bild på mig i usa

Taffsnäs!

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men aja...

Tjenare bois and girls!

Nu har jag bokat taffsnäs :D
Haha vet att det är typ ett halvår kvar så längtar jag tillbaka så sjukt mycket!
I år ska kanske Bella med också wehå!



Ordersedel :D

All i want for christmas is you

Nu är julafton slut och jag ville egentligen bara ha en sak men ficka massa annat skit ist för det jag verkligen ville ha, dig.


Så här känner jag just nu


God jul!

Wehå det 'än äntligen jul afton! Vad gör ni idag? Själv har jag öppnat julklappar och ätit frukost och ska göra mig i ordning för vi ska åka hem till min moster och hennes kille. Är rätt nöjd med mina julklappar än så länge faktiskt :D Valfri period på det bästa ridlägret taffsnäs (ska gå på 3 så klart), Konsert biljetter till ***** ******Fick ganska många så ska ge bort några så kan inte skriva vad det är tihi^^, Högtalare till min dator, Biljetter till en dans uppvisning, Pengar, Resa till fjällen på sport lovet och fina vantar av min farmor haha :P Om ni ska på ridläger i sommar ska ni gå på taffsnäs. För mig är det 3:e året jag åker dit.

Bilder från google för mina ligger på pappas dator :O

Är med Iza :D

Är med Iza just nu (no shit?)


Dag 1- En bild på mig själv + 10 fakta


1. Jag är yngst av 3 syskon. Wää sad face :((
2. Jag är beroende av tuggummi hehe...
3. Jag älskar djur
4. Min bästa vän heter Isabela <3
5. Jag är sämst på att komma på såna här saker.
6. Jag är 13 år men de flesta säger att jag ser äldre ut.
7. Mitt mellan namn är Nora.
8. Hela mitt namn är Mathilda Nora Björklund Seppälä Isberg
9. Mina 2 sista efternamn är egentligen inte mina riktiga men jag räknar dem som det eftersom att Seppälä är min mammas namn och Isberg är mormors.
10. Jag är halv zigernerska

Jul looooooooooooooovvv!!!

Tja tja kåmpizar!
Woho nu är jul lov! Det ska faktiskt bli ganska kul hehe. Meeeen iaf idag var vi ju som sagt i kyrkan och hade avslutning och det var rätt tråkigt men det var några som sjöng jätte bra :D Sonia och Ellen, Och Bea och Cornelia var sjuukt bra hihihi alla andra också förstås. Meeeen sen efter kyrkan gick jag, Sonia, Bertil, Bella och William till Fältöversten och kollade lite julklappar till Willes släkt och jag hjälpte honom med alla. lol. (fick en julklapp i skolan också men tänker inte skriva vad det var här...) Sen åkte jag och Bella hem till henne i Danderyd och fotade lite och nu är jag hemma :). Funderar på om jag ska ringa nån i vallentuna och träffa dem men jag vet inte om jag orkar hehe.
Så här kul tyckte Bella, Love, Bertil, William och adrian att det var i kyrkan lol

Och så här kul hade Sonia

Och så här fin var jag idag hehe...

Åsum :D

Hejhej, nu är det gästblogg ab Bella (Isabela). Näms i inlägget under om ni bryr er... :O Aja, fixat med Mattis Design och har gjort hennes header. Hon har inte sett den än, men hoppas hon tycker den är bra. Vad tycker ni? Nu måste jag gå och klä granen och sedan blir det julklappar! Haha, ni undrar säkert varför jag ska ha det idag....? Joo, jag har skilda föräldrar så idag har jag med Mami och på JULAFTON har jag med Baba (papi). 
Jag lite tidigare idag när jag hade rullat mig i snön typ...
PUSS PÅ ER

Wehå!

Skolavslutning imorgon då! Vi ska samlas halv 10 i klassrummet för nån jul fika eller nått och sen ska vi gå till kyrkan och lyssna på rektorns årliga jul tal och på de som ska sjunga. Bland annat ska mina fina och underbara bebisar Ellen och Sonia sjunga the only exception. Kommer bilder och filmer från imorgon också :D men nu ska jag sova för jag är så sjukt trött haha somnade i en timma när jag och Olivia kollade på film hehe oops :O

Haha dör på bilden! Det var en gammal tant på bussen som hade en jätte fin tröja :P


Blåa ögon blont hår. Där går tjejen ni aldrig får. Hon är bruden ni kallar vacker, hon är bruden täckt av spackel. Indragen mage, ryggen sträckt vem fan kom på ordet perfekt?

Yey! Jag har äntligen löst det där med statistiken (hoppas jag).
Men här kommer en grej jag snodde från http://rebeccalysholms.blogg.se

Civilstånd? - Singel
Har du någonsin förlorat en nära vän? - Ja
När var sista gången du verkligen skrattat? - Idag på tåget med Olivia haha höll på att dö och alla stirrade...
Något är fel, den första personen du vända dig till? - Isabela, Alice eller Tamara
Är det någon som inte gillar dig på grund av något du gjorde? - Jag vet bara en och det är Henrik och förlåt att jag kallade dig rikemansbarn i början av 7:an men jag kallar alla det så ta inte åt dig!
När var senaste gången du grät mycket? - Natten till måndags
Är det någon du vill göra allt? - Ehh va?
Hur många kan du berätta allt för? Isabela, Alice, Emma, Nathalie och Tamara
ar du någonsin sett en fallande stjärna? - Jupp senast i torsdags eller fredags
Har personen du senast höll händerna med betydelse för dig? Jaa Olivia betyder massor för mig
Beskriv dig själv med ett ord? - Random...
Fullständigt namn? - Mathilda Nora Björklund Seppälä Isberg heh...
Favoritlåt? -  Fight for you
Favoritfärg? - Hmm... typ svart eller rosa
Bästa vänner? Eller mina närmsta vänner iaf Isabela, Tamara, Nathalie, Emma, Sonia, Alice
Person jag saknar? - Daniel O just nu
Första kram? - Hahahaha whuut?
Senast kram? Olivia :D
Senaste meddelande från? Ehm jag vet inte men kanske Bella?
Senaste person som jag någonsin sett? Mamma
Mitt missbruk? Musik, skratta, tuggummi och PRATA! När jag var sjuk så slutade det med att jag pratade med mig själv haha
Favorit butiker? Hollister, Gina, Salt
Vem jag berättar allt för - Isabela, Tamara, Sonia
Favorit djur? -  Katt :3
Lång? - Jupp ganska
Vem har mitt hjärta? - Ärligt talat så vet jag inte :S Men det är en som har mitt hjärta<3
En hemlighet? - Men om jag säger det här är det väl ändå ingen hemlighet? Hallå?
Hur mycket bryr du dig om ditt liv, 0-10? - 10?
De flesta minnen med? - Emma, Nathali och Bella
Människor har du nyligen blivit mer "nära"?  -  Sonia, Bertil och William
Vem jag inte kunde leva utan? - Min syster
Vem förväntar jag mig att känna för evigt? - Isabela, Emma, Nathalie, Sonia, Tamara, Alice
Vem jag älskar mest? - Min mamma, syster, store bror och mina närmsta vänner

Någon där?

Hallå? Är det någon där :O
Haha gay det här blir men jag kan inte se min statistik? För det är väl någon som läser hoppas jag så att jag inte skriver i onädan. Hahaha meeeen jag sitter i allafall på tåget påväg till skolan vi har gympa som första lektion, drygt men men. Vi har fett skönt schema idag, vi har bara lektioner till lunch och sen efter så ska vi typ bara städa skåpen och ta bort klotter... Okejj inte så kul men vi får sluta en timma tidigare för att kolla på 9:ornas innebandy match mot lärarna :D

Skulle publiceras vid halv 8...


Länkbyte!

Länk byte med Celine, en jätte snygg och snäll tjej i min klass.
Klicka er vidare in på hennes blogg, den är awesome :D 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA IN PÅ HENNES BLOGG

When nothing in lifes goes right,go left

Tjeeenare!
Det har varit en fett flummig dag hela dan haha men det bästa var nog ändå på rasten. AHAHAHA jag emma, nathalie och bella låg på en av bänkarna på g-punkten och tog sjukt snygga kort och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Vi skrattade non-stop i en timma. Kanske lägger upp en av de bilderna om ett bra tag... eller inte alls för de var ju inte för fina... Men iaf, efter da skol satt jag, bella, sonia och therese kvar i skolan i en och en halv timma och bara snackade men sen kom vaktmästaren och körde iväg oss :( Så vi gick och satte oss på donken ist och satt där tills alla var tvugna att gå. Då åkte jag med bella till mörby och tog bussen där ifrån till vallentuna och nu ligger jag här i sängen och är helt slut haha. Fattar inte hur jag kan vara så trött :O
Blir ingen bild nu fär jag har alla bilder på min mobil och den är död och jag hittar inte min laddare.

Cookies!

Tjafan!
Just nu sitter jag på no och äter kladd kaka :D vår lärare hade bakat eftersom det är sista no lektionen med henne.


Cry a river build a bridge and get over it.

Good morning sunshines!

Det skulle bli fler inlägg igår men blogg.se appen dampar så vi får se om det här ens kommer upp. Men igår efter skolan så åkte jag och Alice till min mammas jobb för jag skulle hämta pengar och sen vidare hem till henne. Vi åt och fixade oss lite sen började vi gå mot skolan för det var nån film grej på g-punkten. Så vi var där ett tag men filmen var så tråkig så jag Alice, nathalie f, och ellen gick till 7-eleven och köpte chips och en cola så satt vi där. Haha nolife men men det var skit kul för jag och Nathalie fick värsta skratt anfallet och kunde inte sluta skratta ahaha. Men sen efter ett tag gick vi tillbaka till skolan och så var vi med några där och det blev värsta dramat typ... Men sen var jag tvungen att åka hem för jag var tvungen att göra franska. Fezt. Eller inte. Men jag kom väl hem vid halv 11 och jag var så trött att jag somnade direkt haha så jag får göra franskan på tåget :O


Du sa att du alltid skulle stå vid min sida, men var är du nu när jag behöver dig som mest?

God morgon folks!

Eller det är inget "god" morgon för mig idag. Nej, inte alls. Tror inte jag sov något inatt, tror inte heller jag gråtit så mycket som jag gjort i natt heller. Fml. Depp dag. Kanske berättar senare idag orkar inte nu.


Välkommen till min nya blogg!